top of page

APLIQUEM LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIO DE DADES

       25 de maig continuarem protegint les teves dades, ara segons els nous requeriments de la norma europea.

Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 ( RGPD ) comporta que:

  • El Responsable del Tractament de les teves dades personals és l'Associació Puigverd Sant Jordi i el drac.

  • (Més info 1).

  • La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la teva vinculació amb l'Associació Puigverd Sant Jordi i el drac. (Més info 2).

  • Les teves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals. (Més info 3).

  • Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma. (Més info 4).

Si no desitges que processem les teves dades, contacti'ns a [el teu correu electrònic] o enviï'ns un correu a:

                                                           assantjordipuigverd@gmail.com

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa a qualsevol moment, per tant, revisi-la amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació a la pàgina web. Si realitzem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpiga quina informació recopilem, com la usem i en quines circumstàncies, si correspon, usem i / o divulguem això.

Si desitges: accedir, corregir, corregir o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar-nos  o envia'ns un correu a: assantjordipuigverd@gmail.com

bottom of page