APLIQUEM LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIO DE DADES

       25 de maig continuarem protegint les teves dades, ara segons els nous requeriments de la norma europea.

Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 ( RGPD ) comporta que:

  • El Responsable del Tractament de les teves dades personals és l'Associació Puigverd Sant Jordi i el drac.

  • (Més info 1).

  • La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la teva vinculació amb l'Associació Puigverd Sant Jordi i el drac. (Més info 2).

  • Les teves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals. (Més info 3).

  • Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma. (Més info 4).

Si no desitges que processem les teves dades, contacti'ns a [el teu correu electrònic] o enviï'ns un correu a:

                                                           assantjordipuigverd@gmail.com

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa a qualsevol moment, per tant, revisi-la amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació a la pàgina web. Si realitzem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpiga quina informació recopilem, com la usem i en quines circumstàncies, si correspon, usem i / o divulguem això.

Si desitges: accedir, corregir, corregir o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar-nos  o envia'ns un correu a: assantjordipuigverd@gmail.com